3r Concert Maquetes

3r Concert Maquetes · Celebram 3 anys de Ràdio FAR!

No podíem faltar a la cita aquest estiu per treure’ns l’espineta de fer un MAQUETES com sempre havíem imaginat, sense mascareta, a peu dret i a un dels espais que més ens agrada com és el Castell de Sant Antoni de Fornells!

Després dels canvis de dates el 2020 i 2021, no vam aturar i hem pogut veure dalt s’escenari de la Sala Multifuncional des Mercadal a Verlaat, Ses Bísties de Montgofre, Somnis Blaus i Fil de Ferro/ Darkness.

Aquest dissabte celebram 3 anys de ràdio amb Orgànic i Leonmanso, amb la presentació d’Andrea Oyamburu i la participació Senyor Ca amb un dels seus poemes! a les 21 h obrirem el servei de bar i podeu fer una, escoltar música rock menorquina d’altres temps… a les 22h Orgànic i tot seguit Leonmanso. Per tancar es vespre Dj. Maquetes us presentarà els temes més desconeguts de la discografia menorquina! no et perdis aquest vespre de música menorquina!

No falteu a aquesta cita obligada a Fornells per encetar el juliol! Ens veim dia 2!

Ens podeu escoltar en podcast i ràdio en línia 24 h al dia, continguts i música de Menorca que et soprendrà!

Si tens Android des de qualsevol dispositiu pots baixar la APP de des Google Play totalment gratuïta! RÀDIO EN LÍNIA (24 h al dia de continguts en línia)

DESCARREGA APP DE RÀDIO FAR EN LÍNIA (PER ANDROID)

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari