KÀPSULES D’ART 35 > KENJIRO

En aquest nou Kàpsules rallam amb en Kenjiro que aquest estiu ha fet una exposició al Convent de San Diego, titulada 1998. Rallam sobre la seva feina. Trobareu més informació al seu perfil d’instagram:

TOTS ELS CAPÍTOLS

DARRERS CAPÍTOLS DE Kàpsules d’Art

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
1 Comentari
  • EG

    29 de desembre de 2023at9:17 pm Respon

    Tòfol, enhorabona per aquesta temporada. Acabant d’escoltar l’entrevista a en Kenjiro, sent la necessitat de reivindicar que, com ja han dit n’Aina Pla o n’Anna Llorens (i potser algún altre que no record), si el panorama artístic a Menorca està com està és per iniciatives com per exemple:
    – Es FAR Cultural, fundador del primer i únic centre de creació a Menorca: Casa d’Artistes (entre molts altres projectes relacionats amb les arts visuals). Actiu des del 2013 i fundat per Cristian P.Coll i Iara Pons (menorquins/es).
    – L’AAVIB Menorca, impulsora dels Ajuts de mínims a les arts visuals i la reivindicació de les bones pràctiques artístiques. Una lluita liderada per Aina Pla (menorquina) i Laura Marte (mallorquina molt vinculada a la nostra illa) i, disculpau-me si m’oblido algú.
    – Quarantine Events i Pulsar, fundat per en Carles Gomila (menorquí).

    No estic d’acord que els menorquins anem d’arrossec de la gent de fora per liderar propostes que ens nudreixen artísticament, o que ens permeten millorar les nostres condicions professionals. La única diferència entre aquestes iniciatives i projectes fruit de la turistificació és, simplement, la visibilitat i el “reconeixement” mediàtic.

Publica un comentari