ENTREVISTA. Guanyadors de l’AMIC-FICCIONS de Menorca 2024

Entrevista als guanyadors del concurs literari AMIC-Ficcions ha realitzat l’entrega de premis de Menorca aquest 7 de maig de 2024. Dels 61 participants de l’illa, la història d’Andreu Moll García, de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, ha estat guardonada amb el Premi a la Millor Història de Menorca en la 16a edició del concurs literari AMIC-Ficcions.

La història guanyadora, premiada amb un smartwatch, ha estat presentada sota el pseudònim andreumoll i estarà convidada a l’acte de lliurament de premis de les Illes Balears el pròxim 16 de maig al Centre Cultural La Misericòrdia de Palma on competirà amb la Millor Història d’Eivissa i la Millor Història de Mallorca pel premi a la Millor Història de les Illes Balears. El jurat ha considerat que, el relat titulat “Crema’m, idò!”, mereixia la primera posició per una “narració ben elaborada on ens transmet la desesperança d’un personatge femení al segle XVIII on l’únic recurs que té per estimular la seva ment és la màgia. Un relat que ens fa pensar i apreciar la llibertat, escrit de forma excel·lent on fa lligar amb gran habilitat l’inici i el final”.

També conversam amb la responsable de comunicació de l’AMIC, Mariona Calvet i per acabar, s’ha entregat el premi a la Professora més motivadora de Menorca, que ha estat per Júlia Muñoz de La Salle d’Alaior.

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari