BIBLIOTECA FREAK 28 > LLANXA RÀPIDA

Continuam amb la nostra particular trilogia de la fragmentació rallant, avui, de Llanxa ràpida, de Renata Adler, una lectura que te fa naufragar en una mar d’horitzó, on no hi trobaràs ni un taüt en el que poder abraonar-te. Un conjunt d’aforismes o articles, narrats de manera accelerada, nerviosa. Una novel·la impactant, dolorosa i reveladora.

I recorda que, Biblioteca Freak, per no ser tant freak, encara que estem orgullosos de ser-ho, estén els braços per abraçar tanta literatura com sigui possible. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

Participa. Perquè rallar, compartir els llibres que mos apassionen és molt polít. Perquè aquesta, passió, en ser compartirda, s’encomana, s’aferra com una aroma de Mil i una Nits, una aroma que fa que la vulguem anar a trobar, com anar a trobar un amor.

Tots els capítols de BIBLIOTECA FREAK

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari