BIBLIOTECA FREAK 33 > PANXA DE BURRO

Tornam a la infantesa, a la nostra infantesa de mirada pura i brillant, que diuen la gent del programa de ràdio el Búnquer. Vos enrecordau del vostre millor amic de la infantesa? D’aquell amic que seguíeu en línia recta com si fóssiu una aneguet perseguint sa mare? Aquell amic que si hagués saltat a un pou tu hi haguessis anat darrere? És encara amic vostre? Rallam avui d’un dels llibres més especials i màgic dels darrers anys. Engegam el condensador de fluzo per viatjar en el temps amb Panxa de burro, d’Andrea Abreu.

 

I recorda que Biblioteca Freak, per no ser tant freak, encara que estem orgullosos de ser-ho, estén els braços per abraçar tanta literatura com sigui possible. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

 

Per cert, hi ha un error quan rall de l’antic hospital. Dic que és el Verge de Gràcies, però hauria de ser el Verge del Toro; açò em passa per no contrastar la informació.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE BIBLIOTECA FREAK

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari