BIBLIOTECA FREAK 34 > COSES QUE ELS NETS HAURIEN DE SABER

La vida no és un jardí de roses. La vida és difícil, està plena d’obstacles que has de sortejar i de vegades no saps com fer-ho. Hi ha vegades que te foten tantes hòsties que arribes a pensar que la vida és aquest període de curació fins el proper trencament d’ossos. Hi ha vegades que la pluja de cops és tan seguida, tan violenta, tan cruel, que te dius que açò no pots ser, deu ser un mal son o dec estar mort. I quan passa açò, perquè passa, què hem de fer?

 

Rallam avui d’un dels millors llibres mai escrits per un artista, en paraules de Pete Townshead, membre fundador, líder i principal compositors dels Who. Rallam de Coses que els nets haurien de saber, de Mark Oliver Everett, més conegut com Mr.E, líder i fundador de la banda de música Eels.

 

I recorda que Biblioteca Freak, per no ser tant freak, encara que estem orgullosos de ser-ho, estén els braços per abraçar tanta literatura com sigui possible. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

TOTS ELS CAPÍTOLS DE BIBLIOTECA FREAK

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari