BIBLIOTECA FREAK 36 > ELOGI DE LA PEÇA ABSENT

Ai! L’esport! En una època, una lesió es recuperava amb una setmana. Però ara, a aquestes edats, lesionar-te pot suposar mesos de dolor. Potser no hem de pensar tant en maratons o tours de França i dedicar-nos a esports més tranquil·lets. Descartat els escacs, hauré de trobar una altra manera de guanyar temps a la mort, l’esport del llibre del que rallam en aquest programa en pot ser una opció. Agafarem una cadireta i mos posarem a fer puzles.

 

Rallam avui d’una novel·la vertiginosa, ambiciosa, molt enginyosa i única, d’una paròdia de la novel·la negra, d’un thriller molt lúdic i atípic que romp les regles del gènere per construir un nou model que dóna poder a la imaginació i una reafirmació que tant les novel·les com la vida es construeixen com un puzle. Rallam, avui, de “Elogi de la peça absent”, d’Antoine Bello.

 

I recorda que a Biblioteca Freak, per no ser tant freak, encara que estem orgullosos de ser-ho, estén els braços per abraçar tanta literatura com sigui possible. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

TOTS ELS CAPÍTOLS DE BIBLIOTECA FREAK

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari