BIBLIOTECA FREAK 40>MAMÀ PER SOPAR

Aquest és el darrer programa de la temporada i, des de Biblioteca Freak, volem acabar amb un somriure. Perquè és ve que en Xec és un poc pessimista que, com els suecs o escandinaus, creu que les coses poden anar a pitjor. Però també és un amant de la comèdia, un apologeta del riure.

 

Diem adéu a al temporada recomanant una comèdia, un poc negreta, extrema i gustosa, com un plat d’ortigues arrebossades (déu, que bones), grotesca en ocasions, estranyament commovedora sobre la identitat i l’herència i sobre la família, sobre les coses que li devem i sobre el que mos deu ella a nosaltres mateixos. La novel·la d’un autor d’un humor agitador qui combina la crítica religiosa (en general i la jueva en particular), el sexe i l’absurd existencial, amb un marcat cinisme. Recomanem, avui, Mamà per sopar, de Shalom Auslander.

 

I recorda que, Biblioteca Freak, per no ser tant freak, encara que estem orgullosos de ser-ho, estén els braços per abraçar tanta literatura com sigui possible. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

 

Moltes gràcies per escoltar-nos, fins la pròxima i llegiu molt…bonu, basta amb un poquet.

TOTS ELS CAPÍTOLS

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari