CAMPANYA AMIGA DE RÀDIO FAR 2022

Benvolgudes oients de Ràdio Far,

Dia 23 d’abril celebram el nostre tercer any de RÀDIO! Sembla mentida. Però com se sol dir “creure és poder”. Perquè creiem en aquest projecte tan engrescador i que mos esvalota l’ànim i l’ànima.

Tres anys en els que hem aconseguit consolidar la programació: Biblioteca Freak i Maquetes han acabat la seva tercera temporada; mentre que La Mar de Contes, Residents, Km 0 i Kàpsules d’art (que ara n’és el responsable en Cristòfol Pons, artista conegut com Quitolomalo) han finalitzat la seva segona temporada. Esment a part és la creació del Festival Maquetes en el que aquest passat 2021 vam poder gaudir de les joves promeses musicals de Menorca “Ses Bísties de Mongofre” i “Verlaat”. Un festival musical que aposta pels grups de l’illa amb repertori propi i que té programat la seva tercera edició (potser a finals d’abril o principis de maig), que esperam poder celebrar com un vertader festival, ballant i gaudint de la música.
Tres anys dels que estem molt orgullosos. Tres anys de gran vitalitat. I, com que tota vida avança, també noltros continuam el nostre camí. Aquest 2022 està farcit de novetats. Per celebrar el tercer aniversari, Ràdio Far llançarà la seva emissió en línia les 24 hores a través de la nostra pàgina web: www.radiofarmenorca.com; així com el llançament d’una aplicació per telèfon mòbil de la ràdio. Tindrem també nous programes, com Paraules Majors, conduït per l’escriptora, poeta i rondallaire Maria Galetta, en el que diferents persones majors es reuneixen per mantenir una conversa distesa, natural i divertida sobre diversos temes… O també podrem escoltar l’arxiu de música menorquina, quasi infinit, d’en Bep Cardona, integrant dels mítics Somnis Blaus (i potser també en farà un programa?)

Ja ho veieu. Anam fent passes per créixer i arribar a la nostra gran il·lusió, tenir una freqüència FM. I açò és també gràcies a voltros que ens escoltau!

l’Equip de Ràdio FAR

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari