FIL DE FERRO/DARKNESS I SOMNIS BLAUS EN CONCERT

Ràdio Far presenta el festival Maquetes, amb Fil de Ferro/Darkness i Somnis Blaus en concert. 

Volíem celebrar la nova etapa de Ràdio Far, i ho volíem celebrar amb una festa. I com que no hi ha millor festa que una festa amb un concert, ens hem inventat el Festival Maquetes per així fer pujar a l’escenari de la Sala Multifuncional des Mercadal, dos dels grups protagonistes de la primera temporada de Maquetes i de la darrera dècada del segle XX a Menorca: Fil de Ferro, que posteriorment van ser Darkness, i Somnis Blaus. Mestres, Bons Mestres, el Blues de sa Mala Pata, Paradís o el Bon Capità tornaran a sonar en directe i no t’ho pots perdre.

Un esdeveniment presentat, com no podia ser d’una altra manera, per en Pedro Sánchez Tuomala, que ens transportarà als anys 90 sense necessitat de cap Delorean.

A més de recuperar la música de Somnis Blaus i Fil de Ferro, la festa servirà també per presentar la nova etapa de la ràdio que tot just començam. Es presentaran les noves temporades de Maquetes i Biblioteca Freak, i moltes sorpreses més.

Una festa única!

 

NOVA DATA! 9 de gener a les 19 h

Aquelles entrades adquirides pel concert programat al 19 de desembre seran vàlides per la propera data, i si es desitja una devolució de l’import de l’entrada, quan anunciem la nova data facilitarem una direcció d’email on gestionar-ho fàcilment: hola@radiofarmenorca.com


Sala Multifuncional des Mercadal.

Entrades a 1600 pts 10 € 

Entrades a la venda a Likens de Ferreries i Suc des Mercadal AQUÍ

 

*S’hauran de complir les recomanacions sanitàries vigents.

La mascareta serà obligatòria en tot moment i mantenir les distàncies recomanades.

Recupera els capítols de Fil de Ferro i Somnnis Blaus…

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari