GRIS MIG-MDF 41 > TOMEU COLL

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

Tomeu Coll és un fotògraf documental amb una mirada misteriosa i un interès cap a totes aquelles coses que existeixen fora del que Guy Debord consideraria com Societat de l’Espectacle.

 

El seu treball serveix per mostrar aspectes diferents de l’aïllament, ja sigui geogràfic, real o imaginari. La seva obra documental ha estat guardonada en diverses ocasions i s’ha mostrat en diverses institucions d’arreu del món, entre les quals la  Galeria Aperture i el Centre La Nacional a Nova York. El 2016 va ser anomenat com a fotògraf emergent per a la revista Smithsonian Magazine (EUA) pel seu projecte en curs “Badlands” el qual va publicar el passat any 2019 I mostrar al Menorca Doc Fest al 2022. Actualment, treballa per diferents mitjans internacionals com ara Stern, Der Spiegel, L’Illustre, The Guardian, LFI, etc…Des de 2014 és cofundador dels tallers Erotic Eye Trilogy i Sacred Eye, amb la fotògrafa Donna Ferrato.

 

En aquesta edició del Menorca Doc Fest, Tomeu Coll presenta «Sacrifici»,  un projecte sobre Sardenya,  illa antiga, rica en tradicions i supersticions que s’han conservat en el temps, esculpides en pedra en forma de tòtems sagrats, cases de bruixes o tombes de gegants, projecte que ha rebut el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari