GRIS MIG-MDF 43 > JAUME REUS

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

Jaume Reus va participar al Menorca Doc Fest amb la conferència «Microbiota institucional, un model d’anàlisi de centres d’art contemporani» que planteja un model per a l’anàlisi de la salut de tres institucions artístiques dedicades a l’art contemporani: Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i Casal Solleric; i que oferim íntegrament des de Ràdio Far.

 

Jaume Reus és doctor en Història de l’art. Com gestor cultural ha sigut director del centre Arts Santa Mònica, Barcelona, i ha treballat com responsable d’exposicions temporals, educació i difusió en museus i centres d’art contemporanis com la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca o Es Baluard Museu d’art modern i contemporani de Palma.  Ha impartit docència a diverses universitats: Universitat de les Illes Balears, Universidad Nacional Autónoma de México, Universidad Central del Ecuador. També ha escrit articles per catàlegs i revistes especialitzades i ha impartit cursos i conferències a Mèxic, EUA, Cuba, Equador, França i Espanya. Els seus projectes curatorials s’han pogut veure, entre d’altres, a Ciudad de México (FAD i Academia de San Carlos, UNAM), Quito (Museo de la Ciudad i Centro de Arte Contemporáneo), Bonn (Tapetenfabrik), Toulouse (Les Abattoires), Barcelona (Arts Santa Mònica) o Palma (Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i Casal Solleric).

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari