GRIS MIG-MDF 45 > EROLA ARCALÍS

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

N’Erola va participar en el Menorca Doc Fest en la secció Diaporama, on va mostrar el seu projecte <<Derelictes (i altres utopies>>, el qual  parteix de la figura del seu besavi, en Francesc Preto, mestre d’aixa, que a principis dels vuitanta va construir un vaixell que no va tocar mai la mar, ni va arribar a acollir el projecte de comuna vegetariana que hi havia imaginat

 

Erola Arcalís (Maó, 1986) és una artista menorquina que viu i treballa a Londres. La seva obra combina imatges de paisatges abstractes i bodegons escultòrics per crear ficcions al voltant de les memòries individuals i col·lectives, explicades més enllà d’una narrativa temporal lineal. La seva pràctica es basa en la mitologia i la poesia com a mitjà per navegar entre la fotografia escènica i la trobada atzarosa, la recerca històrica i l’experiència personal.

 

Arcalís actualment està exposant a Hauser & Wirth Menorca. Ha exposat obres amb el Casal Sollleric i la Fundació Barbara Weil, Mallorca; Copperfield, Londres; Unseen, Amsterdam; Centro Cultural Galileo, Madrid; i Peckham 24, Londres. El seu treball també va ser finalista al Premi Barbara Weil (2022); el premi descobriment de Photo España, (Madrid, (2019); i forma part de l’organització europea de fotografia Futures.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari