GRIS MIG-MDF 44 > MARÍA SAINZ

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

María Sainz va ser escollida per la Residència de Creació Fotogràfica F/16 2023 amb el seu projecte <<Instruccions per caminar un camí>>, i que va mostrar en la secció Diaporama, el qual planteja realitzar el recorregut del Camí de Cavalls a peu i per trams, invertint la mirada defensiva cap a la mar que se li pressuposa al seu origen, el camí que els “torrers” empraven per a vigilar la costa d’amenaces externes en el context d’un Mediterrani insegur. En aquest cas proposa mirar des de la mar cap a l’interior de l’illa, identificant les agressions contemporànies d’un ecosistema fràgil, la insularitat del qual és al mateix temps amenaça i oportunitat.

 

María Sainz és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i Tècnic Superior en Fotografia Artística per l’Escola d’Art i Superior de Disseny, ha completat la seva formació en nombrosos cursos i tallers amb professionals de prestigi com Rob Hornstra, Alessandra Sanguinetti o David Jiménez, entre altres. El seu treball ha estat reconegut en diverses convocatòries entre les quals destaquen la beca Cultura Resident de Recerca i Producció Artística del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el programa de creació Cidades na cidade organitzat per CI.CLO Plataforma de Fotografia i PhotoEspaña, les Ajudes SOS Art i Cultura de VEGAP, i la Beca d’Ajudes a la Creació en Arts Plàstiques i Fotografia del Govern de Navarra; i s’ha mostrat, en format expositiu i audiovisual, a l ́Estat espanyol, Portugal i els EUA.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari