CEL·LULOIDE a GRIS MIG-MDF 55 > MACIÀ FLORIT

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

Macià Florit Campins  és realitzador audiovisual nascut a Menorca, que viu i treballa a Barcelona. És graduat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i, gràcies a la beca DOCMA, va cursar a Madrid el Màster en Cinema Documental de l’IPECC-Centro Cultural Matadero. Des del 2015 treballa d’ajudant de direcció, operador de càmera i muntador a la productora audiovisual Elsabeth, amb seu a Solsona. La seva experiència professional comprèn la producció de programes culturals per a televisió, videoclips i cinema documental i de ficció. El 2017 coneix el director català Marc Recha, mentre aquest prepara la seva pel·lícula La vida lliure, rodada a Menorca. Després de dirigir quatre curts documentals, el 2021 va estrenar Pedra pàtria, el seu primer llargmetratge com a director, nominada al premi europeu Doc Alliance i ha viatjat per festivals nacionals i internacionals com Doclisboa, Visions du Réel, Majordocs o Alcances, on va rebre el premi a Millor Llargmetratge.

 

Al Menorca Doc Fest 5, en Macià ha presentat  Pedreres de Marès. Espais en transforamció, documental que repassa la història mil·lenària d’aquests espais monumentals que cusen el sud de l’illa. I també el curtmetratge documental Tótem, una visió més personal i poètica de les pedreres de Menorca; les dues peces documentals en col·laboració amb la fundació Lithica-Pedreres de s’hostal.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari