CEL·LULOIDE a GRIS MIG-MDF 54 > PATRICIA PÉREZ

Reviu el Menorca Doc Fest a Ràdio FAR. Totes les conferències i entrevistes als protagonistes de la cinquena edició ara a les ones de la ràdio cultural de Menorca.

 

Patrícia Pérez és graduada de Direcció Cinematogràfica a l’Escola Internacional de Cinema a Cuba. Des del 2003 resideix i treballa a Espanya. Ha produït i dirigit diversos documentals de creació, a més de treballar com a editora per a altres produccions. El seu últim documental, co-dirigit amb Heidi Hassan, “A Media Voz” va rebre el Premi a Millor Documental a IDFA, Amsterdam (2019), Millor Direcció de Documental al Festival de Màlaga, 2020, Millor pel·lícula al Festival Internacional de Cinema de Cali, 2020, entre d’altres. Recentment va decidir fundar Free Media, una productora audiovisual radicada a Madrid a través de la qual està desenvolupant els seus dos propers documentals de creació i produint un projecte de realitat virtual.

 

Al Menorca Doc Fest 2023 es va poder gaudir del documental autobiogràfic “A media voz”, creat a través de la correspondència audiovisual entre aquestes dues cineastes i emigrants cubanes, un viatge emocional i íntim sobre l’amistat, el perdó, el desarrelament, la no maternitat i el cinema.  Aquesta projecció especial del documental “ A Media Voz” es va vincular a la  conferència “Deconstruïnt A Media Voz”, on na Patrícia va desgranar “A Media Voz “, explicant com va ser la construcció del guió, el muntatge, etc.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE GRIS MIG

[add_to_cart_url]

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari