26/04/24 · Nit de rock amb Fil de Ferro i Tuomala

En el marc de les activitats de la setmana del dia del llibre (Sant Jordi 2024), Ràdio FAR organitza dues estrenes de discos.  Els grups de rock menorquí Fil de Ferro i Tuomala estreneran els seus directes i presentaran els seus respectius discs de rock en català.

 

La banda juvenil de rock Fil de Ferro, formada als anys 90 pels músics Miquel Mariano, Joan Salord, Joe Mina, Nicolau Espinosa i Toni Ocanya van reaparèixer quasi trenta anys després en el primer festival Maquetes de Ràdio FAR (2019). Aquell concert, en plena pandèmia, el va seguir el seu primer disc «Mestres, bons mestres». Des de llavors no han tornat a pujar als escenaris i aquest serà el concert de presentació del disc en directe. Per altre costat, Pedro S. Tuomala, el 2023 va publicar un EP «XL» en versió digital que es pot escoltar a les plataformes digitals. Aquest 2024 s’estrena en la seva trajectòria extensa com a músic i cantant per primera vegada en català amb un LP «No em veus brillar de nou?» en format vinil i amb estrena de directe en aquest concert.

 

Serà el proper 26 d’abril a partir de les 21 h a la Sala Multifuncional des Mercadal amb la col·laboració de Grahame Pearce, Destil·leries Xoriguer, Edusound, Ajuntament des Mercadal, Consell Insular de Menorca i l’Institut d’Estudis Baleàrics.

ENTRADES

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari