NOVA DATA PEL CONCERT DE RÀDIO FAR

JA TENIM NOVA DATA PEL CONCERT! 9 de gener a les 19h

Aquelles entrades adquirides seran vàlides per la propera data, i si es desitja una devolució de l’import de l’entrada, podeu sol·licitar per email a hola@radiofarmenorca.com

Ràdio Far presenta el festival Maquetes, amb Fil de Ferro/Darkness i Somnis Blaus en concert. 

Volíem celebrar la nova etapa de Ràdio Far, i ho volíem celebrar amb una festa. I com que no hi ha millor festa que una festa amb un concert, ens hem inventat el Festival Maquetes per així fer pujar a l’escenari de la Sala Multifuncional des Mercadal, dos dels grups protagonistes de la primera temporada de Maquetes i de la darrera dècada del segle XX a Menorca: Fil de Ferro, que posteriorment van ser Darkness, i Somnis BlausMestres, Bons Mestres, el Blues de sa Mala PataParadís o el Bon Capità tornaran a sonar en directe i no t’ho pots perdre.
Un esdeveniment presentat, com no podia ser d’una altra manera, per en Pedro Sánchez Tuomala, que ens transportarà als anys 90 sense necessitat de cap Delorean.
A més de recuperar la música de Somnis Blaus i Fil de Ferro, la festa servirà també per presentar la nova etapa de la ràdio que tot just començam. Es presentaran les noves temporades de Maquetes i Biblioteca Freak, i moltes sorpreses més.
Una festa única! Ja podeu comprar les entrades a www.radiofarmenorca.com o clicant a aquest enllaç:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari