Oberta la convocatòria Biosfera d’ajuda a la creació de cinema documental

La convocatòria Biosfera del Menorca Doc Fest se centra en la mirada més sostenible de Menorca. El certamen de curtmetratges Biosfera es converteix en una beca de creació documental.

 

La convocatòria cerca projectes sensibles o dedicats al medi ambient, naturalesa, sostenibilitat, ecologia, ciència i biodiversitat, oficis ancestrals i iniciatives inspiradores per a una transformació cap a una Menorca més sostenible.

 

La convocatòria per presentar candidatures resta oberta fins al 30 d’abril i se seleccionaran tres propostes que comptaran amb el suport de Menorca Film Commission i Fundació Foment del Turisme de Menorca en concepte d’ajuda a la producció per valor de 3.500 €.  La beca també inclou una residència de formació a Casa d’Artistes (Es Mercadal) i la figura d’un mentor amb coneixement del context local, per acompanyar els processos de creació i producció.

 

Els curtmetratges resultants es programaran i estrenaran dins de la secció Biosfera de creació documental de la sisena edició del Menorca Doc Fest durant el cap de setmana del 18 al 20 d’octubre del 2024.

 

La sol·licitud de participació s’ha de fer mitjançant el formulari d’inscripció oficial i s’ha d’adjuntar un currículum dels integrants de l’equip, una mostra de treballs previs i una proposta de projecte.

 

Aquest premi és possible gràcies al suport de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Menorca Film Commission, Consell Insular de Menorca i Institut d’Estudis Baleàrics, i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Lluís i Menorca Preservation.

 

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria a www.menorcadocfest.com 

BASES COMPLETES

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari