La glosa és un diàleg a tres, entre glosadors i públic, improvisat sí, però quin diàleg no ho és d’improvisat? Els glosadors però dialogen en vers, conversen. I de que conversen? Un poc de tot, però sempre amb un to d’humor, que pot ser molt sèrio, i amb esperit crític constant.
I amb aquestes premisses, que us podem dir d’aquest nou programa que neix de la col.laboració de Soca de Mots i el far Cultural?
Evidentment és imposible preveure que passarà a un glosat, perquè el que farem bàsicament és açò, glosar, però intentarem mantenir una estructura on a partir d’un escrit, d’una glosa antiga, d’una anècdota.. aprofitarem per donar a conèixer algun aspecte de la glosa menorquina, de la seva historia, els seus personatges, el seu present i el seu futur. Però sobretot glosarem, i a través de la glosa riurem i reflexionarem la vida.
Però com que no volem perdre la tercera pota esencial del glosat, us animam a participar, i que ens envieu gloses, pròpies, recordades, gravades, records, anècdotes a onesdemots@gmail.com

[AWL-BlogFilter blog_template=”template2″ blog_col_large_desktops=”col-lg-4″ blog_col_desktops=”col-md-4″ blog_col_tablets=”col-sm-6″ blog_col_phones=”col-xs-12″ blog_image=”yes” blog_image_hover_effect=”hover3″ blog_image_quality=”full” blog_title=”yes” blog_title_link=”yes” blog_title_font_size=”15″ blog_title_color=”#000000″ blog_title_below_image=”yes” blog_desc_characters=”100″ blog_desc_font_size=”14″ blog_desc_color=”#4c4c4c” blog_desc_box_color=”#ffffff” blog_read_more_text=”Read More” blog_date=”yes” blog_author_below_image=”yes” blog_order_by=”date” blog_order=”DESC” blog_filter_order_by=”title” blog_filter_order=”ASC” blog_thumb_hover=”yes” blog_thumb_spac=”5″ blog_per_page=”12″ blog_filters=”” blog_filtering=”blog_category” blog_buttons_color=”#ffd400″ selected_categories=”144″ exclude_category=”” default_tag_filter=”none” custom-css=” ” ]