ONES DE MOTS #04 > ESTEVE BARCELÓ, ES VERDEROL.

Glosa de Esteve Barceló conegut com es Verderol .

Glosadors: MIQUEL TRUYOL, MOISÈS “ZÈS” COLL i a sa guitarra MARC BARCELÓ.

La glosa és un diàleg a tres, entre glosadors i públic, improvisat sí, però quin diàleg no ho és d’improvisat? Els glosadors però dialogen en vers, conversen. I de que conversen? Un poc de tot, però sempre amb un to d’humor, que pot ser molt sèrio, i amb esperit crític constant.
I amb aquestes premisses, que us podem dir d’aquest nou programa que neix de la col.laboració de Soca de Mots i el far Cultural?
Evidentment és imposible preveure que passarà a un glosat, perquè el que farem bàsicament és açò, glosar, però intentarem mantenir una estructura on a partir d’un escrit, d’una glosa antiga, d’una anècdota.. aprofitarem per donar a conèixer algun aspecte de la glosa menorquina, de la seva historia, els seus personatges, el seu present i el seu futur. Però sobretot glosarem, i a través de la glosa riurem i reflexionarem la vida.
Però com que no volem perdre la tercera pota esencial del glosat, us animam a participar, i que ens envieu gloses, pròpies, recordades, gravades, records, anècdotes a onesdemots@gmail.com

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari