RESIDENTS 02 > Javier Barrera

Conversa amb el poeta i artista visual Javier Barrera, també conegut com a Javier Gulag, per conèixer el seu treball, els seus referents, processos de creació i l’experiència de residència a la Casa d’Artistes.

 

Javier Barrera (Mallorca)

Com a poeta, he publicat Las canciones de Jeff Goblin (Ed. La Baragaña, 2012), El Mínimo Común Verso (Agente Noviembre, 2012), Nuevos Conceptos en la Representación Gráfica de la Violencia (Edicions del Despropòsit, 2016) i els poecòmics La Nau (Revista de còmics a la Deriva #2, 2016) i La Cleda -escrita a dues mans amb n’Agnès Llobet- (Edicions del Despropòsit, 2016). He publicat així mateix sota el pseudònim Javier Gulag diferents obres relacionades amb la poesia experimental com ara El niño que mató Alan Moore i El fenómeno encontrado (I i II) sota el segell de The Fairy Feller Uaeh! També he aparegut en diferents antologies poètiques com El Último Jueves. 15 años POESÍA on the road (Calima Ediciones. 2011), Uni…versos para Somalia. Cien poetas por Somalia. (Quadrivium. 2011) i Bukowski Club. Antología poética (Canalla Ediciones. 2011).

 

Com a artista visual, he dut a terme diferents projectes artístics i exposicions des de l’any 2012. Un dels eixos principals del meu treball és l’exploració de les connexions entre paraula i representació gràfica.  En realitat, la major part del meu treball es redueix a posar noms i a contar històries.

 

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Anna Gornès

kmzero@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari