RESIDENTS 03 > Alkyoni Bouchalaki

Durant la seva estada creativa a Casa d’Artistes, Alkyoni Bouchalaki va al·lucinar amb els Fars de Menorca i la seva energia. Cada matí de febrer va disfrutar dels despertars de l’illa a Favaritx i també d’alguna posta de sol a Punta Nati.

 

Ens explica aquesta experiència i procés de creació introspectiu a partir de la figura dels Fars, la psicologia de Jung i la mitologia grega.

 

 

Com a artista de performance, m’interessa convidar a un despertar intern instantani, creant accions hipnotitzants, basades en una pregunta. Plantejo la pregunta, la recerca de la qual doni resposta mitjançant el meu art. Com a artista visual, treball principalment amb la fotografia. Prenc fotografies de jo mateixa mentre realitzo actes poètics pretenent buscar un aspecte atemporal de la imatge.

 

Les meves referències conceptuals i estètiques es veuen influenciades pels arquetips i símbols de la mitologia grega i cretenca. Així mateix, solc emprar, de manera no convencional, objectes diferents. La part conceptual del meu treball es relaciona amb textos d’aproximacions filosòfiques, antropològiques o psicoanalítiques especialment els de G. Bataille, J. Campell, A.Blay i C.Jung.

 

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari