RESIDENTS 12 > Biel Llinàs

L’artista visual i doctorant Biel Llinàs va participar de la residència ILLA. 2a Edició de Delta Art Residències. Un projecte d’Es Far Cultural, El Konvent i La Providence i que compta amb el suport d’Euroregió Pirineus Mediterrània.

 

<<La pràctica de Biel Llinàs (Felanitx, 1994) es desenvolupa entre la creació artística, la recerca i la mediació, explorant les interseccions entre espai, individu i experiència. Des d’una perspectiva crítica i multidisciplinar, especialment marcada per la pintura, qüestiona aquells llocs comuns (arquitectònics, culturals, ficticis…) que habitem, consumim i produïm diàriament. Així mateix, explora les lògiques biopolítiques inherents al funcionament de l’espai urbà i les condicions materials que subjauen al treball creatiu en l’era digital.

 

És membre fundador de NAAG Collective i ha desenvolupat diversos projectes amb Ada Fuentes, com ara Self storage. Estètiques de l’emergència habitacional i Sobre / Sota la llar. Actualment resideix a Barcelona, on treballa en un taller domèstic de 5m2 i és doctorand a la facultat de BBAA de la UB. Recentment ha participat a Primal Distance, una exposició, un programa públic i una publicació produides per Looking Forward (Londres) i Sant Andreu Contemporani (Barcelona) i a la JCE Biennale d’Art Contemporain, que ha itinerat per ciutats com París (França), Cluj (Romania) i Hjorring (Dinamarca).

 

Ha rebut beques de residència i recerca de Fabra i Coats Fàbrica de Creació, La Escocesa, el CCCB, Unzip, Homesession i Belgrade AIR. El 2020 inaugura la seva tercera exposició individual, Shades of White, a KCM (Belgrad) i el 2019 reb el II Premi del Certamen d’Arts Visuals Art Jove IB i és finalista del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals.>>

 

 

 

Si voleu saber més del seu treball:
https://bielllinas.hotglue.me/
@b.llinas

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari