RESIDENTS 16 > Laëtitia Lazizi

Avui l’artista es fa present des de la distància. Davant la dificultat de fer una entrevista en català o castellà, hem cercat una manera alternativa d’apropar el seu treball i mirades. Ho farem a través d’una sèrie de peces sonores que formen part del projecte [In]Visible, de Laëtitia Lazizi, i de la lectura de Marina E.G.

Laëtitia va formar part de la residència ILLA. Delta Art Residències. Un projecte d’Es Far Cultural, El Konvent, La Providence CCAV i Jiser Reflexions Mediterrànies, que compta amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

<<El 1997 vaig començar a experimentar amb la fotografia a partir de l’autoretrat: sóc un suport.

Les meves autoficcions s’organitzen en capítols com si s’escrivís un llibre de poemes visuals. Es concreten en fotos, pel·lícules i, més recentment, en aforismes que responen els uns als altres, es complementen o de vegades enfanguen les aigües.

Tot això es projecta, es penja a les parets, al terra, sobre materials fluids i transparents, sota la llum o a mitja llum. De vegades ocult a la vista o en caixes que poques vegades s’obren.

Són històries de la memòria –personal o col·lectiva–, de la construcció de la identitat, allò visible i allò ocult. Històries íntimes.>>

https://www.laetitialazizi.com/

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari