RESIDENTS 17 > Anna Lofi

Presentem l’entrevista feta a Anna Lofi, resident del projecte F/16 RESIDÈNCIA DE CREACIÓ FOTOGRÀFICA vinculada al festival Menorca Doc Fest.

 

 

Anna López Figueras (Reus, 1993) és coneguda com a Anna Lofi. Compromesa amb la professió, és una fotoperiodista freelance que viatge pel món amb la càmera explicant històries. Es va graduar en comunicació audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili (2017) i va fer un Erasmus a l’Universitteé Lumière Lyon2 a França. Recentment, ha acabat de cursar el Postgrau en Fotoperiodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Ha col·laborat amb la “Televisió de Catalunya” realitzant reportatges per al programa “Blog Europa” i el curs 2015-16 va ser becària a la fundació Photographic Social Vision ajudant a muntar i fent difusió de l’exposició de World Press Photo Barcelona 2015.

 

També ha voluntariat en vàries ONGs com la Fundació Vicente Ferrer a l’índia rural o No Name Kitchen a la ruta dels Balcans, treballant com a fotoperiodista i reportera.

 

Alguns dels seus treballs han guanyat premis i beques exposant-se en diferents sales i equipaments socioculturals de Catalunya. El fotoreportatge “Hijras, les filles dels Kinnars”, sobre tercer gènere a l’Índia, s’ha vist en el festival Visa off Pour l’Image de Perpinyà, Menorca Doc Fest i actualment està rodant per diferents espais de la península.

 

Més informació a http://cargocollective.com/annalofiphoto

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari