RESIDENTS 19 > Marina Wagner Moll

Iniciem nova temporada amb Marina Wagner Moll, una jove cineasta i escriptora que va estar en residència a la Casa d’Artistes el passat febrer 2022. Promet!

 

Marina Wagner Moll és hispana germànica nascuda a Mallorca en 1996. Escriptora, guionista i directora. En les seves obres explora les sinergies entre la literatura i el cinema, la creació de mitologies pròpies i la formació del present infinit. Com a autora li interessa el cinema que, des del marge, depassa l’intel·lectualisme i és capaç de connectar-se amb tota classe de públic a través d’instants que freguen el místic. És membre de la junta de l’ACIB (Associació de Cineastes de les Illes Balears) i de CIM.

 

Es va graduar en Cinematografia i Arts Audiovisuals i després va cursar el Màster en Producció Executiva a ECAM, a partir del qual va fundar La Impostora Films S.L, una productora cinematogràfica enfocada al talent jove. Inicia la seva carrera professional treballant com a analista de guió de llargmetratges per a grans productores. Ha estat coguionista de Pedra i Oli (Àlex Dioscórides) i creativa en el departament de desenvolupament de Produccions Africanauan (la productora d’Esteban Crespo). Actualment, combina aquestes activitats amb la creació de projectes propis.

 

El seu guió, La tierra que no pisas, va ser premiat en el V Concurs Internacional de Abcguionistas i va rebre el Coach Mecal (2020). Per altra banda, el 2020 va escriure i va dirigir Seda Verde, un curtmetratge que es va estrenar al FICME i que compta amb diverses nominacions i premis; Finalista al Directed by Women de Turquia, a la Selecció Oficial de la Biennal Internacional de Cinema i Dona i Premi a Millor Actor a l’Evolution! Mallorca Film Festival.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari