RESIDENTS 30 > Carlos Izquierdo a.k.a Arcoglanz

Arribem als 30 programes de Residents amb una conversa apassionant i amb moments de relaxació. Ho celebrem amb Carlos Izquierdo, conegut artísticament com a Arcoglanz, compositor, artista sonor i comissari que va participar de la Residència de Creació Sonora Arts al Nord el juliol de 2022 al centre de creació Casa d’Artistes.

 

Carlos Izquierdo dirigeix diferents projectes de música clàssica, contemporània, electrònica i experimental, treballant amb entitats culturals, empreses audiovisuals i companyies escèniques. Ha fet gira per diferents ciutats d’Espanya, Canadà, Alemanya i Polònia i ha participat en festivals com el In-Sonora o el NUMA. També ha treballat amb entitats com el MACA, l’IVAM o el Consorci de Museus. La seva recerca sonora aprofundeix en la interrelació de la música amb altres disciplines artístiques, en el treball amb la textura del so, els processos compositius, les formes de visualització sonora i l’ús de la tecnologia en el camp del so. Des d’una sensibilitat cap al patrimoni i el paisatge sonor, desenvolupa propostes que relacionen el so amb el territori, la identitat i la memòria, convençut de la importància d’enfortir l’escolta en l’art.

 

Si després d’escoltar el programa el vols conèixer un poc millor, no et perdis la visita a la seva web carlos-izquierdo.com/arco-glanz/

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari