RESIDENTS 31 > Lorena Ruiz Pellicero

Des de fa dos anys, Es FAR Cultural col·labora amb el Centre Cívic Guinardó oferint una residència per a un/a artista que participi en el Festival Stripart de Barcelona. Aquest any hem tingut l’honor d’acollir l’artista visual Lorena Ruiz Pellicero, nascuda a Sant Boi de Llobregat el 1991.

 

Ella és graduada en Comunicació Audiovisual i el 2015 va realitzar el Màster de Fotografia Contemporània a l’escola EFTI de Madrid, on va començar a desenvolupar els seus primers projectes fotogràfics. Després d’uns anys col·laborant com a editora gràfica i fotògrafa de premsa, durant els últims anys ha estat centrada en la seva pràctica artística individual i col·laborativa. Les seves obres han format part en diversos espais en l’àmbit nacional i internacional, destacant dues exposicions individuals, al Photogènic Festival (2018) i al Centre d’Art Can Castells (2021) i diverses mostres col·lectives a Espanya, Alemanya, Itàlia, Corea del Sud i Vietnam.

 

Com són els seus processos creatius? Quins llenguatges visuals empra? Quins són els temes que li interessa treballar? Són preguntes que podreu respondre escoltant aquesta nova entrevista. No t’ho perdis!

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari