RESIDENTS 44 > Charo Martín

Estimades i estimats oients, hem arribat al final d’aquesta temporada i tancarem amb una quasi magistral classe de flamenc, de la mà de la catedràtica de “Cante flamenco”, cantaora de flamenc i creadora multidisciplinària Charo Martín.

 

Charo Martín ha estat l’artista seleccionada per participar en la 3a edició de la Residència de Creació Sonora Arts al Nord, en la qual ha explorat el llenguatge vocal i sonor de Menorca a través de la glosa i el fandango. Com no podia ser d’una altra manera, tot aquest context del territori l’ha traslladat al seu camp d’especialització; el flamenc.

 

Des de Ràdio Far i Es Far Cultural no podem fer altra cosa que agrair a totes les persones que han col·laborat en el procés de creació d’una de les nostres artistes en residència. En paraules de Charo: “als guitarristes Alberto Capelli i Sergi Gómez, col·laboradors habituals que m’han prestat material sonor per al projecte. A Miquel Truyol, glossador que m’ha introduït en la teoria i pràctica de la glossa. A Eva Cardona, guitarrista, que m’ha cedit la interpretació d’un conjunt de cèdules de l’acompanyament tradicional de la glossa de gran valor. A Marina i Cristian, pel seu suport i amabilitat”.

 

Seguirem amb Residents el 2024, sempre oferint continguts culturals de nivell internacional amb interès local A Ràdio Far, cultivam sa cultura.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE RESIDENTS

Marina E.G.

marina.enrichgenestar@gmail.com
Sense comentaris

Publica un comentari