Ressona

Xarxa Euroregional de continguts de ràdio

Ressona és un projecte impulsat per Es FAR Cultural, L’Eixida, Edicions del Núvol i Association Arrels.

 

Preveu la cocreació de continguts radiofònics i de pòdcast en llengua catalana, amb especial interès pels moviments culturals i artístics dels territoris d’actuació de les entitats que promouen Ressona. La finalitat és impulsar les pràctiques i intercanvis entre joves creadors/es i altres agents culturals, així com potenciar la creació radiofònica entre el públic juvenil.

Es FAR Cultural és una associació sense ànim de lucre amb vocació de dinamització social i cultural a través de l’associacionisme i la cultura contemporània. Fomenta l’intercanvi de valors i la recuperació d’espais per a la reflexió i la crítica, tot generant projectes a partir dels pilars F.A.R: Formació, Arts i Recerca. Ràdio Far és un dels seus projectes, una ràdio cultural i col·laborativa que emet en línia, FM Menorca i també pòdcast.

 

L’Eixida és un col·lectiu d’agitació cultural itinerant que promou els drets culturals i que contribueix al desenvolupament dels ecosistemes culturals i educatius mitjançant experiències col·lectives significatives i transformadores. Ràdio Intermitent és una ràdio itinerant i comunitària que fa més amples els marges de la cultura.  Impulsa la creació radiofònica col·lectiva, és un estudi de gravació itinerant i una ràdio en línia amb programació pròpia feta en xarxa.

 

Núvol és un diari digital de cultura vinculada al diari Ara. Els principals àmbits en els quals treballa són els llibres, l’art, la llengua, les pantalles, l’escena i la música. També és impulsora de la plataforma Pòdcast.cat

 

Association Arrels és la impulsora de Ràdio Arrels, una ràdio associativa que emet des del 1981 en quatre freqüències de l’FM a Catalunya Nord. També genera contingut específic per a la plataforma web. El seu objectiu és mantenir i promoure una consciència catalana entre la població nord-catalana, tot fomentant l’ús de la llengua catalana.

Entitats promotores:
Ràdios i espais de difusió:

Amb el suport de:
ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!