4/6/24 RESSONA, les primeres jornades de pòdcast a Menorca

Consistiran en un cicle de presentacions i conferències formatives, a més a més  d’una jornada de cocreació amb creadors de pòdcasts de les Illes Balears, Catalunya i Occitània. 

 

Ressona és el nom del projecte de creació de continguts radiofònics en llengua catalana, impulsat per Es FAR Cultural (Ràdio FAR), L’Eixida (Ràdio Intermitent), Edicions del Núvol (Pòdcast.cat) i Association Arrels (Ràdio Arrels) amb la finalitat d’impulsar les pràctiques i intercanvis entre creadors/es dels diferents territoris de parla catalana així com potenciar la creació radiofònica transfronterera.  Les jornades de formació i cocreació, seran els dies 4 i 5 de juny de 2024, a l’espai de coworking d’Es Mercadal (Menorca).

 

La jornada de dia 4 és gratuïta i oberta al públic amb inscripció prèvia, comptarà amb la presentació dels projectes de les diverses entitats impulsores i de les seves experiències radiofòniques. La jornada continuarà amb dues ponències formatives a càrrec de la periodista i gestora escènica Cristina Burgallo i del periodista d’IB3 Ràdio i podcaster Joan Cabot; mentre que la jornada de dia 5 estarà dedicada a la feina de cocreació de continguts en el que es donaran eines i estratègies. El treball resultant serà la llavor d’un futur pòdcast amb el mateix nom de les jornades que veurà la llum la pròxima tardor i hivern.

 

RESSONA és un projecte finançat per Euroregió Pirineus Mediterrània, Institut d’Estudis Baleàrics, Consell Insular de Menorca, amb el suport de la Fundació Balearia, Ajuntament des Mercadal.

 

Inscripció a la jornada de dia 4 de juny en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS
PROGRAMACIÓ 4 DE JUNY

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari