SAMPLE FILOSÒFIC 06 > ESPECIAL GESPA-PRICE

artencurs és un col·lectiu de la Universitat Autònoma de Barcelona que actualment té dos projectes en marxa: Poémame, un projecte de poesia que convoca i reneix poetes d’arreu del món, i Sample Filosòfic, un programa de ràdio amb el qual volem samplejar el pensament i trobar altres formes de pensar juntes.
 
artencurs celebra cada any el Festival de Poesia Gespa-Price i com que el programa de Sample Filosòfic és un dels projectes del col·lectiu, hem decidit dedicar aquesta sisena emissió a fer un especial amb motiu del festival. En aquest especial hem fet una crida als poetes des del Poémame i ens hem posat nosaltres mateixes a crear. Al programa de Sample trobareu una selecció de fragments del Gespa-Price 2021.
 
En aquesta edició, el Gespa-Price gira al voltant del concepte Sonoritats. Bona part del col·lectiu són, a més de filòsofes, poetes, músics i intèrprets, per aquest motiu en aquesta edició hem volgut dirigir l’impuls creatiu cap a les freqüències, les ones, el so i les seves vibracions, és a dir, cap a les sonoritats.
 
Enguany el festival és online, podeu accedir a tot el contingut des del web d’artencurs o posant a Youtube “Gespa-Price 2021”. Des de Sample recollim la part sonora i us convidem a passar pel web i per l’instagram @artencurs_uab i @samplefilosòfic per veure el festival en tota la seva magnitud.  
 
 
Presenta el programa Bárbara Bayarri i col·laboren José Luis Regojo, Carmen Oliveri, Silvy, Delia climent, Joan miró, Manu LS, Alda Pascuzzo, Hortensia Márquez, Maria Prieto, Marta Perez Sierra, Adriana Vidal, Inés Encuentra, Daniela Callejas i Meet Jones. 
 
Disseny cartell @claudiadiez_
 
Sample Filosòfic
Un programa de ràdio per samplejar el pensament
Projecte de Innovació Docent de la UAB
Coordinació de projecte Bàrbara Bayarri

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari