SAMPLE FILOSÒFIC #06 ESPECIAL GESPA-PRICE

Comparteix el programa!
artencurs és un col·lectiu de la Universitat Autònoma de Barcelona que actualment té dos projectes en marxa: Poémame, un projecte de poesia que convoca i reneix poetes d’arreu del món, i Sample Filosòfic, un programa de ràdio amb el qual volem samplejar el pensament i trobar altres formes de pensar juntes.
 
artencurs celebra cada any el Festival de Poesia Gespa-Price i com que el programa de Sample Filosòfic és un dels projectes del col·lectiu, hem decidit dedicar aquesta sisena emissió a fer un especial amb motiu del festival. En aquest especial hem fet una crida als poetes des del Poémame i ens hem posat nosaltres mateixes a crear. Al programa de Sample trobareu una selecció de fragments del Gespa-Price 2021.
 
En aquesta edició, el Gespa-Price gira al voltant del concepte Sonoritats. Bona part del col·lectiu són, a més de filòsofes, poetes, músics i intèrprets, per aquest motiu en aquesta edició hem volgut dirigir l’impuls creatiu cap a les freqüències, les ones, el so i les seves vibracions, és a dir, cap a les sonoritats.
 
Enguany el festival és online, podeu accedir a tot el contingut des del web d’artencurs o posant a Youtube “Gespa-Price 2021”. Des de Sample recollim la part sonora i us convidem a passar pel web i per l’instagram @artencurs_uab i @samplefilosòfic per veure el festival en tota la seva magnitud.  
 
 
Presenta el programa Bárbara Bayarri i col·laboren José Luis Regojo, Carmen Oliveri, Silvy, Delia climent, Joan miró, Manu LS, Alda Pascuzzo, Hortensia Márquez, Maria Prieto, Marta Perez Sierra, Adriana Vidal, Inés Encuentra, Daniela Callejas i Meet Jones. 
 
Disseny cartell @claudiadiez_
 
Sample Filosòfic
Un programa de ràdio per samplejar el pensament
Projecte de Innovació Docent de la UAB
Coordinació de projecte Bàrbara Bayarri

DARRERS CAPÍTOLS DE SAMPLE FILOSÒFIC

Xec Pons

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari