SAMPLE FILOSÒFIC 13 > LA MIGRACIÓ

En aquest programa comptem amb la coordinació de continguts de Ferran Tomasa, qui parlarà amb la Marbel León sobre migració en una entrevista per conèixer l’experiència d’aquesta colombocatalana, tal i com ella es defineix. Ens fa especial il·lusió compartir amb totes la manera que hem trobat de travessar les fronteres materials. Què hi ha millor que el so, amb les seves ones, capaces d’arribar on volen sense demanar permís i sense que res les pari. Hem recuperat el poema ‘Palabras refugiadas’ de @JoséLuisRegojo recitat per tot l’equip de Sample i editat en una peça  poètica que reuneix totes les veus per @naraisneus. També escoltarem un nou sampling del creador i raper Oscar Dalton, al que podeu seguir per instagram si voleu conèixer les dates dels propers concerts. Tot això conduït per la Bàrbara Bayarri i creat pel col·lectiu artístic de la Universitat Autònoma de Barcelona artencurs, amb la col·laboració de Ràdio Sió Agramunt, Ràdio Far Menorca i Ràdio Celrà. 
 
Una abraçada!
 

Sample Filosòfic

Un programa de ràdio per samplejar el pensament

Projecte de Innovació Docent de la UAB: GI514107 artencurs IP: Jèssica Jaques

Coordinació de projecte Bàrbara Bayarri

TOTS ELS CAPÍTOLS

En el podcast d’avui coneixerem com estudiaven les fietes i fiets des Mercadal, qui eren els seus mestres i les seves formes d’ensenyar. Xerrarem de l’escola de ca ses monges i recordarem l’inici de l’escola pública des Mercadal. 

Apareixen en el podcast: Miquel Mariano, Catalina Pons, Encarnación Pons, Maria Pons, Pere Pons, Esperança Pons,Rafael Garriga, Sito Servera, Magdalena Marquès, Emilio Sales i Crasio Villalonga. 

Fotografies extretes del llibre Es Mercadal, instants d’un segle, de Silvia Pons i Cristòfol Barber.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE SONORA

DARRERS CAPÍTOLS DE SONORA

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari