SHHHH! 11 > RINS: EL BARRANC D’ALGENDAR

Shhhhhhh! torna amb un nou projecte sonor per a apropar la naturalesa a totes les persones, La RUTA INCLUSIVA NATURA SONORA (RINS), organitzat per es FAR Cultural, Sound Earth Legacy (Catalunya) i Andorra Recerca+Innovació (Andorra). Un projecte de laboratoris transfronterers de disseny, creació i transferència de coneixement i intercanvi de bones pràctiques per a crear rutes de patrimoni sonor que siguin inclusives i accessible per a tothom.

 

El projecte està íntegrament finançat per la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), mitjançant la primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera.

 

Barranc d’Algendar. Part sur de Menorca. Indret molt especial de l’illa, que fins i tot ha despertat llegendes i mites, hi trobem molta diversitat de flora i fauna, a més de gran varietat d’espècies ocells i aus, així com torrents i corrents d’aigua, font de vida. Durant l’estiu és predominant el cant fort de la cigala, creant un teixit simfònic que va des del matí fins ben entrada la nit.

 

Pòdcast elaborat per l’artista sonor Óliver Èric Vinent, amb textos de Xec Pons.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE SHHHHH

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE SHHHHH

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari