SHHHHH! 12 > RINS: EL CAP DE CAVALLERIA

Shhhhhhh! torna amb un nou projecte sonor per a apropar la naturalesa a totes les persones, La RUTA INCLUSIVA NATURA SONORA (RINS), organitzat per es FAR Cultural, Sound Earth Legacy (Catalunya) i Andorra Recerca+Innovació (Andorra). Un projecte de laboratoris transfronterers de disseny, creació i transferència de coneixement i intercanvi de bones pràctiques per a crear rutes de patrimoni sonor que siguin inclusives i accessible per a tothom.

 

El projecte està íntegrament finançat per la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), mitjançant la primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera.

 

Cap de Cavalleria. Situat a la part de la costa nord de Menorca, dins del municipi d’Es Mercadal, hi trobem el far del 1895. Hi predomina sobretot el vent i el so tònic del mar i les ones rompent contra els imponents penya-segats. Però si ens endinsem dins el mar, més enllà, també hi podem sentir altres sons molt especials produïts per dofins i catxalots.

 

Pòdcast elaborat per l’artista sonor Óliver Èric Vinent, amb textos de Xec Pons, i amb la col·laboració en aquest capítol, amb l’aportació dels sons d’alta mar, de l’Associació Tursiops.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE SHHHHH

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE SHHHHH

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari