SHHHHH! 13 > RINS: EL CAMP

Shhhhhhh! torna amb un nou projecte sonor per a apropar la naturalesa a totes les persones, La RUTA INCLUSIVA NATURA SONORA (RINS), organitzat per es FAR Cultural, Sound Earth Legacy (Catalunya) i Andorra Recerca+Innovació (Andorra). Un projecte de laboratoris transfronterers de disseny, creació i transferència de coneixement i intercanvi de bones pràctiques per a crear rutes de patrimoni sonor que siguin inclusives i accessible per a tothom.

 

El projecte està íntegrament finançat per la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), mitjançant la primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera.

 

El camp. Part central de Menorca, municipi d’Es Mercadal. És quasi indiscutible que el so tònic de l’illa són els ocells i aus que l’habiten i que hi passen, que podríem dir que competeix amb el so dels insectes a la primavera i sobretot estiu. Junt amb això, hi trobem un altre espai acústic format per la ramaderia, amb forta presència també. La nit, sempre misteriosa, adquireix un teixit sonor diferent i interessant on el cant dels protagonistes, molts cops envaït per la presència humana, a poc a poc genera aquest bell miracle de la natura.

 

Pòdcast elaborat per l’artista sonor Óliver Éric Vinent, amb textos de Xec Pons.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE SHHHHH

ESCOLTA RÀDIO FAR EN LÍNIA

24 h de música i cultura de Menorca!

DARRERS CAPÍTOLS DE SHHHHH

Etiquetes:

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari