SONORA 15 > NADAL I ALTRES FESTIVITATS

Dimecres no vam poder publicar el podcast setmanal, però aquí el teniu, especial de Nadal i altres festivitats. En aquest podcast podrem escoltar com els nostres protagonistes acostumaven a celebrar les festes de Nadal, Carnaval i altres esdeveniments religiosos com el Corpus o la romeria de la Mare de Déu de Toro que va visitar els llocs del terme municipal d’Es Mercadal i Ferreries als anys 1954.

La fotografia que acompanya aquesta població és d’aquesta peregrinació de la Mare de Déu als llocs, concretament al lloc de Santa Teresa, on podem veure un dels protagonistes del nostre podcast, el reconeixeu?

La fotografia, publicada per Sergi Febrer Ametller al blog “fotos antiguas de Menorca” ens presenta en lloc de Santa Teresa, amb  Pilar d’Olivar a la dreta de la imatge i Margarita Florit Sales, madona del lloc, a l’esquerra.

Apareixen en aquest podcast: Magdalena Marquès, Maria Pons, Esperança Pons, Ricardo Florit, Juan Ponce, Miquel Mariano, Catalina Pons, Crasio Villalonga, Juanita Seguí i Sito Servera.

DARRERS CAPÍTOLS DE SONORA

Iara Pons

sonora@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari