«Temps de figues», nou disc de Figues d’un altre paner

«Temps de figues», nou disc de Figues d’un altre paner; un disc per a la redescoberta de la tradició i de noves propostes musicals. Feminisme, ecologisme, dignitat i molta música feta amb passió.

 

El grup menorquí de folk Figues d’un altre paner estan immersos en la gravació del que serà el seu pròxim disc «Temps de figues» (que té previst veure la llum el 15 de juny de 2024), un disc temàticament i musicalment divers, en constant exploració. Una volta a la tradició no només en sentit musical, sinó també en les lletres: la visibilització de la dona i el seu paper en la societat, el feminicidi de la tradició popular, les generacions futures, l’ecologisme, l’homosexualitat (inexistent en el folklore), la dignitat com a poble, la venda de la terra…

 

Per aquest motiu, han iniciat una campanya de Verkami per costejar les despeses de gravació i edició del disc: disseny, maquetació, realització de còpies, mescles, masterització… Les recompenses que ofereixen van des del disc (CD), camisetes, bosses de tela, entrades per al concert de presentació al Claustre del Carme de Maó, concerts exclusius, fins a la més especial i individualitzada: la glosa-rap personalitzada.

 

Pots contribuir a la campanya de Verkami en el següent enllaç:

VERKAMI

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari