BIBLIOTECA FREAK 26 > CASA DE FULLES

Ei, ei, ei! Ràdio Fàrers. Torna la Biblioteca més freak de Menorca. Biblioteca Freak torna a ser a les ones de Ràdio Far. Sigueu benvingudes, sigueu benvinguts, passeu, passeu que de les tristors en farem fum, en aquest espai de literatura, en el que es recomanen llibres poc comuns, minoritaris, independents, estranys o, simplement, llibres que a en Xec li flipen.

Comença la tercera temporada i ho fa amb un llibre que es diu que és el Moby Dick del segle XXI. Un llibre enciclopèdic, colossal, mastodòntic (no només pel seu número de pàgines), laberíntic, inclassificable, com no. Obrim les portes i entram a la Casa de fulles, de Mark Z. Danielewski.

I en aquesta temporada, tenim novetat. Vols participar al programa? Envia un àudio de no més de dos minuts, més o menys, al correu de Ràdio Far. Digues el teu nom, el llibre que vols recomanar i com és que t’ha agradat. O simplement, explica’ns què és el que estàs llegint. Perquè no basta només un podcast per tanta literatura…

Endinsa’t en la literatura més inusual, més estranya, més estrambòtica… bé, de vegades, no ho és tant. Escolta Biblioteca Freak. Escolta Ràdio Far.

TOTS ELS CAPÍTOLS DE BIBLIOTECA FREAK

Xec Pons

bibliotecafreak@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari