INFORME RIZOMA

Jaume Reus:  “Per Menorca seria molt important implementar un sistema més horitzontal a on tots els agents culturals (associacions, institucions, galeries, museus, centres culturals) intentessin fer una autèntica xarxa que donés cos a un ecosistema fort per a l’art contemporani.

Informe RIZOMA.

 

Jaume Reus és doctor en Història de l’art. Com gestor cultural ha sigut director del centre Arts Santa Mònica, Barcelona, i ha treballat com responsable d’exposicions temporals, educació i difusió en museus i centres d’art contemporanis com la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca o Es Baluard Museu d’art modern i contemporani de Palma.

 

Tot seguit pots escoltar l’entrevista a Jaume Reus del programa Kàpsules d’art de Cristòfol Pons.

KÀPSULES 36 > JAUME REUS

A més a més, pots aprofundir més en el tema llegint INFORME RIZOMA. PLA D’EXPOSICIONS 2022-2025 , un treball de recerca a partir d’entrevistes i dades elaborat el 2022 de Jaume Reus i Laura Marte per encàrrec del Consell Insular de Menorca.

RIZOMA. PLA D'EXPOSICIONS 2022-2025

També pots escoltar la conferència feta en el marc del Menorca Doc Fest 2023 per aprofundeir en la situació de les Illes Balears en la concerència «Microbiota institucional, un model d’anàlisi de centres d’art contemporani» que planteja un model per a l’anàlisi de la salut de tres institucions artístiques dedicades a l’art contemporani: Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i Casal Solleric.  Clicant aquí.

MICROBIOTA INSTITUCIONAL

Ràdio Far

hola@radiofarmenorca.com
Sense comentaris

Publica un comentari