ELS PROGRAMES

El músic Pedro Sánchez Tuomala ens descobreix en aquest podcast a grups menorquins que han gravat alguna maqueta o disc i ja no estan en actiu però han deixat una petjada musical en la història de la música a Menorca.

ESCOLTA'L!

L’escriptor Xec Pons ens proposa llibres, generalment poc convencionals, un poc freaks, que l’han colpit de qualque manera, ja sigui pel contingut, estil, tècnica… acompanyades per una petita selecció musical inspirada en els llibres dels quals es xerra.

ESCOLTA'L!

A través de diàlegs entre persones i entitats vinculades al medi ambient coneixerem les iniciatives i les bones o males pràctiques mediambientals que es fan a Menorca, tot amb un punt de reflexió i autocrítica per millorar el nostre entorn.

ESCOLTA'L!

El curador independent i escriptor Carles Jiménez (Barcelona, 1963) ens proposa una passejada per l’art d’ací i d’allà, d’avui i d’ahir, des d’una visió inclusiva i transversal que faci de l’art un amic, un company de viatge o una musa inspiradora.

ESCOLTA'L!

Sample filosòfic és un programa de ràdio situat en els intersticis entre l’art i la filosofia. Busquem generar un espai de pensament i creació polifònic, crític i emancipatori.

ART EN CURS

ESCOLTA'L!

La glosa és un diàleg a tres, entre glosadors i públic, improvisat sí, però quin diàleg no ho és d’improvisat? Un poc de tot, però sempre amb un to d’humor, que pot ser molt sèrio, i amb esperit crític constant. No volem perdre la tercera pota esencial del glosat, us animam a participar, i que ens envieu gloses, pròpies, recordades, gravades, records, anècdotes a onesdemots@gmail.com

ESCOLTA'L!

Laia García proposa diàlegs entre persones d’àmbits professionals diferents. Per mitjà d’aquestes converses coneixerem com han afrontat la nova situació provocada per l’aparició de la Covid-19.

ESCOLTA'L!

Programa d’entrevistes als artistes participants al cicle ARTS AL NORD, on artistes residents i visitants a la Casa d’Artistes de Montpalau ens expliquen els seus projectes. El programa està presentat per joves voluntaris en un projecte formatiu audiovisual. 10 capítols amb entrevistes als músics de Arts al Nord.

ESCOLTA'L!

Sonora és un recorregut per la memòria oral de gent major dels pobles de Menorca. En la primera temporada sentirem històries del poble més al nord de l’illa, Fornells, tractant temes com la guerra civil i la postguerra, històries de pescadors i fins i tot codolades.

ESCOLTA'L!

Les entrevistes i xerrades amb els participants del Menorca Doc Fest, festival de cinema i fotografia documental de Menorca, tant de l’any 2019 com de l’any 2020, les podeu escoltar des d’aquest espai.

ESCOLTA'L!