Les porquejades, a molts llocs i cases del poble se solien fer entre el mes de gener i febrer. Tot i així, per damunt Tots Sants poc en quedava, d’aquell porc, i en ser un temps en què als llocs hi havia més gent que de costum ajudant a llaurar i sembrar, era normal matar el porc de es santmiquelnadal per acabar de passar l’any. Les porquejades volen fred perquè el procés sigui més higiènic i la conservació sigui més bona.
Vàries membres de Ràdio Far es reuneixen, com en unes porquejades, i disseccionen amb molt d’humor l’actualitat cultural de Menorca.

[AWL-BlogFilter blog_template=”template2″ blog_col_large_desktops=”col-lg-4″ blog_col_desktops=”col-md-4″ blog_col_tablets=”col-sm-6″ blog_col_phones=”col-xs-12″ blog_image=”yes” blog_image_hover_effect=”hover3″ blog_image_quality=”full” blog_title=”yes” blog_title_link=”yes” blog_title_font_size=”15″ blog_title_color=”#000000″ blog_title_below_image=”yes” blog_desc_characters=”100″ blog_desc_font_size=”14″ blog_desc_color=”#4c4c4c” blog_desc_box_color=”#ffffff” blog_read_more_text=”Read More” blog_date=”yes” blog_author_below_image=”yes” blog_order_by=”date” blog_order=”DESC” blog_filter_order_by=”title” blog_filter_order=”ASC” blog_thumb_hover=”yes” blog_thumb_spac=”5″ blog_per_page=”12″ blog_filters=”” blog_filtering=”blog_category” blog_buttons_color=”#ffd400″ selected_categories=”144″ exclude_category=”” default_tag_filter=”none” custom-css=” ” ]